U wilt wat anders?

Geen probleem! Naast quality premiums kunnen onze creatives ook voor u innovatieve concepten ontwikkelen. Dit doen we al voor veel mooie kleine en grote merken. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Coca Cola een conceptfiets ontwikkeld. We doen alles in eigen huis, van idee tot productie en zelfs de levering aan de deur!

 

Neem contact op

Emina's experience

Emina's experience

Voor een Loyalty-actie van de Ambachtelijke bakker hebben wij samen met Keiretsu europe een schitterend resultaat gerealiseerd. Samen hebben we een totaalconcept neergezet waarbij de creativiteit van Keiretsu europe goed naar voren kwam. Door een open en snelle communicatie hebben wij in een relatief korte tijd een geweldig custom made product neergezet. Wij zijn trots op het resultaat!

Emina Dencic – MarCom Manager at Royal Steensma B.V.

Irene's experience

Irene's experience

"Keiretsu verzorgt de volledige ontwikkeling, productie en verzending van onze Big Green Egg fanshop items. Door onze intensieve samenwerking ontwikkelen wij elk jaar weer een kwalitatieve productlijn. Het bewijs? Onze fans worden keer op keer verrast door het assortiment"

Irene Groenewegen - Partnerships & Events at Big Green Egg

Nikey's experience

Nikey's experience

"Samen met Keiretsu europe hebben wij een uniek en vooruitstrevend attentiebeleid opgezet. In een nauwe en prettige samenwerking zijn de attentiewaarden en doelstellingen vertaald naar een bijzondere en kwalitatieve productlijn waarbij de merkidentiteit tot in de details is verwerkt, zowel in kleurgebruik als materialisatie."

Nikey Bakker - Senior Global Marketing Specialist Brunel