Nice to meet you!

Nice to meet you!

Hi there! Wij zijn Keiretsu europe. Een creatief team met passie voor het maken van premiums die een verhaal vertellen.

What's in the
name

De Keiretsu filosofie is ontstaan na de Tweede Wereld oorlog in Japan, als deelname aan het economisch herstelprogramma. Een Japanse Keiretsu bestaat uit verschillende ondernemingen uit dezelfde sector die door een nauwe samenwerking een grotere eenheid vormen om succesvol te zijn. De onderlinge verbondenheid tussen de schakels is gebaseerd op langdurige contractuele afspraken of participaties. Elke schakel, heeft zijn eigen expertise, specialisme, flexibiliteit en is verantwoordelijk voor zijn eigen bedrijfsvoering. Een Keiretsu kan hierdoor snel en adequaat reageren en opereert als één conglomeraat. Keiretsu betekent letterlijk ‘schakel’.

Ontmoet ons team

Bart van der Linden

.

Team_Bart_van_der_Linden_01.gif

Sander de Maa

.

Team_Sander_de_Maa_01.jpg

Annette Nek-Moelker

.

Team_Annette_Nek-Moelker_01.jpg

Kirstin Muller

.

Team_Kirstin_Muller_02.jpg

Charlotte Kaczmarzyk

.

Team_Charlotte_Kaczmarczyk_01.jpg

Edwin Rijken

.

Team_Edwin_Rijken_01.jpg

Iris Leesberg

Team Iris Leesberg 01

Joppe Broerse

.

Team Joppe Broerse 01

Leon Middelkoop

.

Team Leon Middelkoop 01

Martijn Siemens

.

Team_Martijn_Siemens_01-150x150

Patrick Visbeen

.

Team Patrick Visbeen 01

Priscilla Westphal

.

Team Priscilla Westphal 01

Thierry Wolterbeek

.

Team Thierry Wolterbeek 01

Valérie Michielsen

.

Team Valerie Michielsen 01

Esther Zwarteveld-Scherff

Team Esther Scherff 01 290x290

Esther van Wijk

.

Team Esther van Wijk 01 290x290

Xiaoli Wang

.

Xiaoli Wang

Janneke Maas

.

Babyfoto Janneke Maas

Fien Snoeys

.

Fien-1.jpg

Wessel Daamen

.

Team Wessel Daamen 01 290x290

Vincent Leesberg

.

Team_Vincent_Leesberg

Annemijn de Klein

Annemijn

Stephan Hoek

.

StephanH

Marion Peeters

.

Team Marion Peeters

Anna Ritter

.

Team_Anna_Ritter_zw_290x290

Joyce Viergever

.

Joyce Viergever

Daniel van der Laan

.

Daniel van der Laan

Saba Sabour Sadeghzadeh

.

Saba

Lars Ooms

.

Pasfoto - Lars

Nienke van Pelt

.

Nienke

Jennifer Been

.

Jennifer_Been_100x

We love to
create

De branded premiums of custom made items die we voor je ontwikkelen moeten het verhaal van jouw merk versterken. Keiretsu Europe heeft een team van designers dat als geen ander in staat is om in korte tijd verrassende concepten te creëren. Onze designers bekijken samen met jou de brand identity en doelstellingen van je merk of bedrijf. Op basis hiervan creëren we de ideeën om die doelen te verwezenlijken. We doen alles om jouw doelgroep in het hart te raken en die blijvende indruk te maken!

Ensure high quality

Onze eigen vestigingen bevinden zich van Europa tot Azië, elke vestiging met zijn eigen expertise. Dit maakt ons tot een wereldspeler waarbij regionale kennis, trends en ontwikkelingen bepalend zijn voor de koers van onze organisatie. Wij spreken de taal van de regio’s waar we vertegenwoordigd zijn, kennen de lokale gebruiken en culturele waardes. 

Wij werken samen met een groot aantal professionele, internationale partners om onze internationale klanten efficiënt van dienst te zijn.  

 

We gebruiken elkaars netwerk, leveranciers en kennis. Met onze lokale vestigingen zijn wij altijd dichtbij. Hiermee verlagen we het aantal kilometers die medewerkers en onze producten afleggen.

In alle landen en regio’s waar wij vertegenwoordigd zijn beschikken we over eigen logistieke hubs. Belangrijk om onze producten snel en efficiënt te leveren, minder kilometers, minder CO2 uitstoot door een fijnmazig netwerk.

 

CSR Jaarrapport 2023

Keiretsu kiest ervoor om te doen wat goed is voor onze hele toeleveringsketen. Dat doen we door selectief te zijn en de keten goed te begeleiden. De Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties helpen ons om inhoud te geven aan mondiale uitdagingen zoals armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. De internationale certificeringen waar onze leveranciers aan voldoen, zijn een garantie voor deze inspanningen. Onze panden zijn 100% zelfvoorzienend in energie door zonnepanelen op de gehele oppervlakte van het dak.

Wil je meer weten over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen, bekijk dan ons CSR Jaarrapport.

Kwaliteit: ISO 9001

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteits-managementsystemen. Uiteraard zijn wij hiervoor als Keiretsu europe gecertificeerd! Zeggen dat je kwaliteit levert is één, ISO certificeringen zijn een belofte. Deze certificeringen dragen we dan ook met trots.

Milieu: ISO 14001

Niet alleen kwaliteit staat bij Keiretsu europe hoog in het vaandel, maar ook het milieu. Ons gecertificeerde Kwaliteits- en Milieumanagementsysteem (gecertificeerd sinds 2012) voldoet namelijk ook aan de ISO 14001 norm, de standaard op het gebied van milieumanagement.

Kwaliteit: ISO 26000

ISO 26000 is bedoeld om organisaties te helpen een bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkeling: MVO. Om algemeen begrip in maatschappelijke verantwoordelijkheid te bevorderen, en om andere instrumenten en initiatieven op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid aan te vullen, niet om die te vervangen.

Informatie beveiliging: 27001

ISO 27001 is de internationale standaard voor Informatie beveiligingsmanagement systemen (ISMS) en waarborgt de voortdurende vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie van werknemers- en klantinformatie, merkimago en andere privégegevens.

Platinum Ecovadis

Keiretsu europe heeft tijdens een CSR audit een Platinum Ecovadis score behaalt! Dit geeft aan in welke mate Keiretsu europe haar MVO beleid waarmaakt en in de hele productieketen toepast.

AB SEDEX member

Keiretsu europe is een trots AB member van Sedex! Sedex is dé organisatie die de global supply chain voorziet van ethische beleidsregels. Wij geloven in transparantie en verantwoord ondernemen en geven bijvoorbeeld inzicht in onze handels- en productie wijze. Dit komt onze klanten natuurlijk alleen maar ten goede!

United Global

Het United Nations Global Compact is een niet-bindend pact van de Verenigde Naties om bedrijven en firma's wereldwijd aan te moedigen om duurzaam en sociaal verantwoord beleid te voeren, en om verslag uit te brengen over de uitvoering ervan.

Promotional Products Professionals

Promotional Products Professionals (PPP) is dé Nederlandse branchevereniging voor bedrijven die promotionele producten en relatie- en kerstgeschenken en aanverwante diensten leveren. Het beleid van PPP is gericht op het professionaliseren van de branche, het ontwikkelen en verspreiden van vakkennis en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

amfori

Amfori BSCI

In een mondiale markt worden toeleveringsketens steeds complexer. Dit maakt het nog belangrijker dat bedrijven investeren in het verkrijgen van zichtbaarheid in hoe hun goederen worden geproduceerd en om verbeteringen te stimuleren. Amfori BSCI stelt bedrijven in staat om duurzame handel te stimuleren door het monitoren, versterken, betrekken en ondersteunen van bedrijven om te handelen met een doel. Door actieve samenwerking met overheden en partnerorganisaties, én door onze stem en invloed, helpen we een omgeving te creëren waarin onze leden kunnen handelen met een doel.

dbspartaan logospartarotterdam

De Betrokken Spartaan

Stichting De Betrokken Spartaan is de maatschappelijke organisatie van Sparta Rotterdam die zich inzet voor het verbeteren van de samenleving. Via deze stichting zorgt Keiretsu Europe dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag kunnen in onze magazijnen, we bieden veilige leeromgevingen met het oog op de toekomst.
Ga naar website

albeda 1

Albeda

Merchandise partner

Ga naar website

chio

Chio

Merchandise partner

Ga naar website

kwf

KWF

Merchandise partner

Ga naar website

Prinsesmaxina

Prinses Maxima Centrum

Merchandise partner

Ga naar website

unicef

Unicef

Partner

Ga naar website

Pinkribbon 2021

Pinkribbon

Merchandise partner

Ga naar website