Nice to meet you!

Hi there! Wij zijn Keiretsu europe. Een creatief team met passie voor het maken van premiums die een verhaal vertellen.

What's in the
name

De Keiretsu filosofie is ontstaan na de Tweede Wereld oorlog in Japan, als deelname aan het economisch herstelprogramma. Een Japanse Keiretsu bestaat uit verschillende ondernemingen uit dezelfde sector die door een nauwe samenwerking een grotere eenheid vormen om succesvol te zijn. De onderlinge verbondenheid tussen de schakels is gebaseerd op langdurige contractuele afspraken of participaties. Elke schakel, heeft zijn eigen expertise, specialisme, flexibiliteit en is verantwoordelijk voor zijn eigen bedrijfsvoering. Een Keiretsu kan hierdoor snel en adequaat reageren en opereert als één conglomeraat. Keiretsu betekent letterlijk ‘schakel’.

Ontmoet ons team

.

Team Bart van der Linden 01

.

Team Sander de Maa 01

.

Team Annette Nek Moelker 01

.

Team Kirstin Muller 02

.

Team Charlotte Kaczmarczyk 01

.

Team Edwin Rijken 01

.

Team Iris Leesberg 01

.

Team Joppe Broerse 01

.

Team Leon Middelkoop 01

.

Team Marko Simsic 01

.

Team Patrick Visbeen 01

.

Team Priscilla Westphal 01

.

Team Thierry Wolterbeek 01

.

Team Valerie Michielsen 01

.

Team Esther Scherff 01 290x290

.

Team Esther van Wijk 01 290x290

.

Timo

.

Mandy

.

Laura

.

Team Wessel Daamen 01 290x290

.

Team_Vincent_Leesberg

.

Rick

.

Mylanda

.

BrittL

.

StephanH

.

Team Marion Peeters

.

Team_Anna_Ritter_zw_290x290

.

Joyce Viergever

.

Juliette

.

IMG-20200318-WA0005 (2)

.

Bovy1 (2)

.

Saba

.

Iris

.

MG-20200129-WA0007

.

Pasfoto - Lars

.

Britt

.

Nienke

.

Melissa_bewerkt

.

Firasia

.

Sairah

.

Annemijn

.

Fien

We love to
create

De branded premiums of custom made items die we voor je ontwikkelen moeten het verhaal van jouw merk versterken. Keiretsu Europe heeft een team van designers dat als geen ander in staat is om in korte tijd verrassende concepten te creëren. Onze designers bekijken samen met jou de brand identity en doelstellingen van je merk of bedrijf. Op basis hiervan creëren we de ideeën om die doelen te verwezenlijken. We doen alles om jouw doelgroep in het hart te raken en die blijvende indruk te maken!

Ensure high quality

Onze eigen vestigingen bevinden zich van Europa tot Azië, elke vestiging met zijn eigen expertise. Dit maakt ons tot een wereldspeler waarbij regionale kennis, trends en ontwikkelingen bepalend zijn voor de koers van onze organisatie. Wij spreken de taal van de regio’s waar we vertegenwoordigd zijn, kennen de lokale gebruiken en culturele waardes. 

Wij werken samen met een groot aantal professionele, internationale partners om onze internationale klanten efficiënt van dienst te zijn.  

 

We gebruiken elkaars netwerk, leveranciers en kennis. Met onze lokale vestigingen zijn wij altijd dichtbij. Hiermee verlagen we het aantal kilometers die medewerkers en onze producten afleggen.

In alle landen en regio’s waar wij vertegenwoordigd zijn beschikken we over eigen logistieke hubs. Belangrijk om onze producten snel en efficiënt te leveren, minder kilometers, minder CO2 uitstoot door een fijnmazig netwerk.

 

CSR Jaarrapport 2021

Bij Keiretsu doen we er alles aan om ons bedrijf op een verantwoorde en duurzame manier te leiden. We hebben het beheer van onze MVO-doelstelling geïntegreerd in onze strategie en ons operationele gedrag, wat gunstig is voor alle belanghebbenden, het milieu en de gemeenschap.

Keiretsu europe kiest voor morgen en gelooft in de toekomst!

Download hier ons CSR Rapport 2021

Kwaliteit: ISO 9001

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteits-managementsystemen. Uiteraard zijn wij hiervoor als Keiretsu europe gecertificeerd! Zeggen dat je kwaliteit levert is één, ISO certificeringen zijn een belofte. Deze certificeringen dragen we dan ook met trots.

Milieu: ISO 14001

Niet alleen kwaliteit staat bij Keiretsu europe hoog in het vaandel, maar ook het milieu. Ons gecertificeerde Kwaliteits- en Milieumanagementsysteem (gecertificeerd sinds 2012) voldoet namelijk ook aan de ISO 14001 norm, de standaard op het gebied van milieumanagement.

Kwaliteit: ISO 26000

ISO 26000 is bedoeld om organisaties te helpen een bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkeling: MVO. Om algemeen begrip in maatschappelijke verantwoordelijkheid te bevorderen, en om andere instrumenten en initiatieven op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid aan te vullen, niet om die te vervangen.

Gold Ecovadis

Keiretsu europe heeft tijdens een CSR audit een Gold Ecovadis score behaalt! Dit geeft aan in welke mate Keiretsu europe haar MVO beleid waarmaakt en in de hele productieketen toepast.

AB SEDEX member

Keiretsu europe is een trots AB member van Sedex! Sedex is dé organisatie die de global supply chain voorziet van ethische beleidsregels. Wij geloven in transparantie en verantwoord ondernemen en geven bijvoorbeeld inzicht in onze handels- en productie wijze. Dit komt onze klanten natuurlijk alleen maar ten goede!

United Global

Het United Nations Global Compact is een niet-bindend pact van de Verenigde Naties om bedrijven en firma's wereldwijd aan te moedigen om duurzaam en sociaal verantwoord beleid te voeren, en om verslag uit te brengen over de uitvoering ervan.

Promotional Products Professionals

Promotional Products Professionals (PPP) is dé Nederlandse branchevereniging voor bedrijven die promotionele producten en relatie- en kerstgeschenken en aanverwante diensten leveren. Het beleid van PPP is gericht op het professionaliseren van de branche, het ontwikkelen en verspreiden van vakkennis en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

amfori

Amfori BSCI

In een mondiale markt worden toeleveringsketens steeds complexer. Dit maakt het nog belangrijker dat bedrijven investeren in het verkrijgen van zichtbaarheid in hoe hun goederen worden geproduceerd en om verbeteringen te stimuleren. Amfori BSCI stelt bedrijven in staat om duurzame handel te stimuleren door het monitoren, versterken, betrekken en ondersteunen van bedrijven om te handelen met een doel. Door actieve samenwerking met overheden en partnerorganisaties, én door onze stem en invloed, helpen we een omgeving te creëren waarin onze leden kunnen handelen met een doel.

dbspartaan logospartarotterdam

De Betrokken Spartaan

Stichting De Betrokken Spartaan is de maatschappelijke organisatie van Sparta Rotterdam die zich inzet voor het verbeteren van de samenleving. Via deze stichting zorgt Keiretsu Europe dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag kunnen in onze magazijnen, we bieden veilige leeromgevingen met het oog op de toekomst.
Ga naar website

albeda 1

Albeda

Merchandise partner

Ga naar website

chio

Chio

Merchandise partner

Ga naar website

kwf

KWF

Merchandise partner

Ga naar website

Prinsesmaxina

Prinses Maxima Centrum

Merchandise partner

Ga naar website

unicef

Unicef

Partner

Ga naar website

Businesspartner wwf

WWF

Bussiness suporter

Ga naar website

Pinkribbon 2021

Pinkribbon

Merchandise partner

Ga naar website

Vriend van het rode kruis uit pdf 01

Vriend van het Rode Kruis

Partner

Ga naar website