We do what we love and love what we do

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is om resultaat te boeken voor onze klanten. Ons team bestaat uit verschillende specialisten en bezit allerlei soorten skills die we graag voor u inzetten. Met liefde voor ons vak pakken we alle uitdagingen aan, zowel groot als klein. 

icon-concept
Content development
icon-creative
Creative design
icon-production
Production
icon-quality
Quality Management
icon-fulfilment
Fulfillment
icon-logistics
Logistics
icon-ecommerce
Ecommerce & IT
icon-helpdesk
Helpcenter

Concept development

Ons team van designers en strategen kijkt eerst samen met u naar de brand identity en doelstellingen. Vanuit die samenwerking bekijken we welk middel we het beste kunnen inzetten om die doelen te behalen. Of dit nu geschenken zijn of een creatief concept, we zorgen ervoor dat het opvalt. Door onze wereldwijde kennis van productieprocessen en trends kunnen we innovatie bieden en onze klanten telkens weer verrassen!

Creative design

Goed design is essentieel voor uw boodschap en onze designers begrijpen dat maar al te goed. Ons team van designers is altijd op de hoogte van de populairste trends van over de hele wereld en halen ontwikkelingen uit New York en Shanghai naar Nederland voordat anderen dat doen. Deze inspiratie vindt u terug in de ontwerpen die we voor u maken. Good design sells!

Production

Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van custom made premiums kennen we alle fijne kneepjes van het vak. Door ons wereldwijde netwerk kunnen we alles wat we bedenken produceren. We zijn zeer flexibel en altijd op zoek naar de beste kwaliteit. Als u door onze mooie showroom wandelt kunt u dat met eigen ogen zien. Kom langs en vraag onze accountmanagers naar de mogelijkheden!

Quality Management

Kwaliteit staat voor ons op nummer 1. De kwaliteit van onze concepten, designs en producten is ons grootste goed. Alles wat we maken wordt dan ook met een streng en controlerend oog beoordeeld en getest. Zo zijn onze productiemanagers altijd aanwezig wanneer de producten geproduceerd worden, zelfs als dit in Turkije of China is. Zo maken we onze belofte altijd waar!

Fulfillment

Keiretsu europe kan uw complete fulfilment verzorgen. Al vanaf het moment dat de orders binnenkomen kunnen wij u ontzorgen en daar heeft u het gehele proces plezier van! We nemen de inventarisatie, packaging en productie voor onze rekening en alle bijkomende handelingen, zoals het coderen van de zendingen en het verzorgen van track & trace codes. Zo heeft u er als klant geen omkijken meer naar. Het moet niet, maar we doen het graag. Als u wilt kunnen we een wandeling maken door een van onze order-straten.

Logistics

Logistiek is een van onze specialisaties en onze logistieke afdeling verwerkt dagelijks complexe processen. Zo kunnen we uw producten volgens uw wensen en eisen leveren. Kleine of grote bestellingen, wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw order of bestelling. Alle coördinatie en begeleiding nemen we uit handen!

Ecommerce & IT

Wij snappen dat uw producten online besteld moeten kunnen worden. Ons IT team is in staat om in korte tijd uitgebreide e-Commerce platformen te ontwikkelen die geheel naar uw wensen en voorkeuren kunnen worden aangepast. Uiteraard met elementen die bij deze tijd horen, zoals inzicht in uw verkoop-resultaten door statistieken, rapportages en real time inzicht op uw voorraad. Zo kunt u focussen op wat belangrijk is!

Helpcenter

Vragen beantwoorden we graag en we adviseren onze klanten met plezier. Loopt u of uw klant ergens tegenaan? De vriendelijke medewerkers van onze klantenservice staan voor u klaar en gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen voor uw vragen.

Wist u dat…

Keiretsu een Workwear & Textiles afdeling heeft?

Voor Keiretsu Workwear & Textiles is bedrijfskleding nooit zomaar ‘kleding’. Wij weten welk effect goede bedrijfskleding heeft op jouw personeel en hoe bedrijfskleding bijdraagt aan de uitstraling van jouw organisatie. Een door Keiretsu europe samengesteld kledingpakket versterkt jouw merk of identiteit. Wij beschikken over een ruim assortiment kleding. Van casual-wear tot gecertificeerde veiligheidskleding. Alles in jouw huisstijl.

Bekijk andere projecten