Disclaimer

Wij waarderen uw interesse in onze producten en uw bezoek aan onze website.

Informatie over de bescherming van persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens worden op deze website verzameld voor het verwerken van bestellingen en worden vernietigd na afhandeling van de betaling.

Wij maken gebruik van de dienstverlening van derden voor het afhandelen van zaken als betalingsverwerking, verzending en verpakking van pakketten, klantenservice en het versturen van brieven of e-mails die met het doel te maken hebben. Deze dienstverleners hebben toegang tot persoonlijke informatie die nodig is om hun taken uit te voeren. Ze zullen de informatie niet voor andere doeleinden gebruiken. Bovendien zijn ze verplicht om de informatie te behandelen in overeenstemming met de verklaring inzake gegevensbescherming en de Nederlandse wetgeving inzake gegevensbescherming.

U kunt besluiten een klantenaccount aan te maken en ons bepaalde persoonlijke informatie te verstrekken. Het verstrekken van dergelijke informatie is een vrijwillige handeling. Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen en behandeld in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving en verwerkt in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving inzake gegevensbescherming. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief als u daar nadrukkelijk toestemming voor geeft.