Logistiek medewerker

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een logistiek medewerker. Je komt terecht in een team van professionele logistieke medewerkers met passie voor hun vak. Samen werken we aan optimale dienstverlening voor onze klanten binnen ons bedrijf en dat gaat gepaard met een open en informele sfeer. Bij ons vind je geen bureaucratie maar korte lijnen, grote betrokkenheid en veel verantwoordelijkheid.

Als logistiek medewerker kun je je in ons bedrijf als praktische leerschool in brede zin ontwikkelen, deels naar eigen wens en alles naar kennis en kunde. Kortom, een uitdagende baan met veel afwisseling en mogelijkheden.

Je kerntaken zijn bij aanvang van de functie ondersteuning in o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Het rijden van koeriersritten
  • Het picken van orders
  • Het tellen van voorraad
  • Het uitvoeren van overige logistieke werkzaamheden

 

Functie-eisen:

  • In bezit van rijbewijs B
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Accuraat en betrouwbaar
  • Resultaatgericht, initiatief nemend, flexibel en weet van aanpakken, een echte doorzetter
  • Echte teamplayer

 

Wat wij bieden
Naast een marktconform salaris bieden wij een zeer prettige werkplek! Het loft kantoor is opgetrokken uit schoon beton en glas en straalt een robuuste creativiteit uit. Een open inspirerend kantoor, waar we in een relaxte, no nonsens cultuur mooie dingen maken. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten en diensten. Daarom maken we na het harde werken regelmatig tijd voor een gezellig moment op ons dakterras met een hapje en een drankje.

Onze doelstelling is goede mensen lang aan ons te binden. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid streven wij naar een lang dienstverband met elkaar.

 

Bij interesse
Spreekt deze functie je aan? Wil je aanvullende informatie inwinnen?

Stuur je vraag en/of CV voorzien van motivatie naar hr@keiretsu-europe.nl

 

Keiretsu europe
Als Keiretsu Europe zijn wij ruim 20 jaar gespecialiseerd in creatieve, verrassende en maatwerk producten voor corporate promotions, premiums & relatiegeschenken. Promotions, premiums & relatiegeschenken die gegarandeerd een blijvende indruk maken op onze opdrachtgevers en bijdragen aan loyaliteit en betrokkenheid.

Bovendien bieden we gepersonaliseerde webshop concepten en logistieke service (o.a. voorraadbeheer, opslag, fulfilment, co-packen). Hiermee vormen we de complete schakel tussen een bedrijf en haar klanten. In de Japanse filosofie betekent Keiretsu letterlijk “schakel”.

Het hoofdkantoor van Keiretsu Europe staat in Rotterdam op een prachtige zichtlocatie aan de A13 tegenover Rotterdam The Hague Airport. Het Keiretsu team bestaat wereldwijd uit 120 professionele collega’s die o.a. werkzaam zijn in Rotterdam, Antwerpen, Eindhoven, Istanbul, Belgrado, Düsseldorf, Hongkong en Shanghai. We beschikken over een eigen creatieve studio, met Graphic- en Industrial designers, marketing- en communicatie strategen en web professionals zodat we snel en efficiënt kunnen handelen.

Interesse?
Solliciteer nu!