Customer Service Medewerker

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een proactieve en klantvriendelijke Customer Service Medewerker voor de webshops van onze klanten. Vind je het leuk om in contact te zijn met mensen en ben je empathisch, doortastend, stressbestendig en neem je verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het team dat je versterkt bestaat uit jonge professionals met een passie voor hun vak. Door samen te werken streven we naar een optimale dienstverlening voor onze klanten en de commerciële afdeling binnen het bedrijf. Dit gebeurt in een open en informele sfeer!

Als Customer Service Medewerker ben jij de spil tussen veel afdelingen. Denk hierbij aan sales en finance. Of aan transport en logistiek. Jij bent in deze rol het eerste aanspreekpunt voor de klant en collega’s, iedereen kan terecht bij jou voor vragen.

Een greep uit de werkzaamheden

 • Klantvragen beantwoorden via zowel telefoon als mail en chat
 • Klanten adviseren en assisteren met o.a. het plaatsen van bestellingen.
 • Producten, accounts en orders aanmaken
 • Ondersteuning van de commerciële afdeling
 • Nieuwe webshops aanvullen en controleren
 • Schakel tussen diverse afdelingen door het hele bedrijven.
 • Verwerken van data in onze diverse systemen
 • Klachtenafhandeling


Wie wij zoeken

 • Proactieve, klantgerichte instelling
 • Affiniteit met webshops en e-commerce (ben je bekend met Magento? Dan heb je zeker een streepje voor!)
 • Géén 9 tot 5 mentaliteit
 • Zeer nauwkeurig, oog voor detail en stressbestendig
 • Resultaatgericht, neemt initiatief, bent flexibel en weet van aanpakken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift
 • Je hebt al eens gewerkt met het Microsoft Office/365 pakket
 • MBO werk en denkniveau (BBL-opleiding bespreekbaar)


Wat wij bieden
Naast een marktconform salaris bieden wij een zeer prettige werkplek! Het loft kantoor is opgetrokken uit schoon beton en glas en straalt een robuuste creativiteit uit. Een open inspirerend kantoor, waar we in een relaxte, no nonsens cultuur mooie dingen maken. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten en diensten. Daarom maken we na het harde werken regelmatig tijd voor een gezellige borrel met een hapje en een drankje op het dakterras.

Onze doelstelling is goede mensen lang aan ons te binden. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid streven wij naar een lang dienstverband met elkaar.

Bij interesse
Spreekt deze functie je aan? Wil je aanvullende informatie inwinnen? Stuur je vraag en/of CV voorzien van motivatie naar hr@keiretsu-europe.nl.

Keiretsu Europe
Keiretsu bouwt, versterkt en ontwikkelt authentieke contacten door middel van corporate promotions. Daarvoor ontwikkelen wij hoogwaardige en innovatieve premiums en relatiegeschenken die de bedrijfsidentiteit en merkwaarde van onze klanten versterken en die zorgen voor interactie met hun doelgroepen zoals consumenten of werknemers. Onze producten zorgen ervoor dat onze klanten een blijvende indruk maken.

In de Japanse filosofie betekent Keiretsu letterlijk “schakel”. In deze schakel voorzien wij opdrachtgevers volledig. Van gepersonaliseerde webshops tot de volledige logistieke service: voorraadbeheer, opslag, fulfilment. Wij zijn die onmisbare schakel tussen opdrachtgever en klanten.

Wil jij je ontwikkelen in een dynamische omgeving, met het leukste team werken aan mooie projecten? Werken vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid in combinatie met commerciële resultaten? Keiretsu is de plek om volledig tot ontplooiing te komen, wij helpen je het onmogelijke mogelijk maken. Voor professionals die willen groeien, durven dromen en creëren.

Wat werken bij Keiretsu bijzonder maakt? Een warm bad waar creativiteit, kwaliteit en gezelligheid voorop staan. Waar we vol passie mooie dingen maken en diversiteit belangrijk vinden!

Interesse?
Solliciteer nu!