U wilt wat anders?

Geen probleem! Naast quality premiums kunnen onze creatives ook voor u innovatieve concepten ontwikkelen. Dit doen we al voor veel mooie kleine en grote merken. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Coca Cola een conceptfiets ontwikkeld. We doen alles in eigen huis, van idee tot productie en zelfs de levering aan de deur!

 

Neem contact op

Marit's experience

Marit's experience

"Keiretsu europe is een club van energieke en proactieve mensen die met ons meedenkt op het gebied van kantoorartikelen en relatiegeschenken. Het is een partij die snel kan schakelen en zorgt dat de deadlines gehaald worden. Dat geeft een gerust gevoel."

Marit Maarsman - Brand Coördinator Maandag®

Andre's experience

Andre's experience

"Keiretsu europe is in staat om ons compleet te ontzorgen, te inspireren en te vernieuwen. Het is een totaal bureau die een merkpositionering kan vertalen naar unieke creaties die blijvend opvallen. Keiretsu europe zorgt ervoor dat Domino's Pizza haar doelgroepen op de juiste manier kan voorzien van creatieve producten."

Andre ten Wolde - Dominos Pizza

Nikey's experience

Nikey's experience

"Samen met Keiretsu europe hebben wij een uniek en vooruitstrevend attentiebeleid opgezet. In een nauwe en prettige samenwerking zijn de attentiewaarden en doelstellingen vertaald naar een bijzondere en kwalitatieve productlijn waarbij de merkidentiteit tot in de details is verwerkt, zowel in kleurgebruik als materialisatie."

Nikey Bakker - Senior Global Marketing Specialist Brunel