Ideas that fulfill your ambition

U wilt zich onderscheiden van uw concurrentie en dat begrijpen wij bij Keiretsu europe maar al te goed. Daarom denken onze creatives graag met u mee om de beste promotionele concepten voor uw merk te ontwikkelen!

We kunnen u wel vertellen dat we al jaren de meest creatieve en effectieve producten maken voor onze klanten, maar dat laten we liever zien. We werken voor verschillende mooie opdrachtgevers, groot en klein en daar zijn we trots op. Ontmoet hier ons creatieve team!

Ontmoet ons team

We're looking for superpowers!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je werken bij een organisatie waar creativiteit, kwaliteit en gezelligheid voorop staan, word je gedreven door innovatie en weet je creatie om te zetten in commerciële resultaten? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

 

Keiretsu europe is altijd op zoek naar nieuw talent. We maken graag kennis met grafisch vormgevers en sales tijgers, maar ook met logistiek medewerkers en marketing professionals! Heb jij iets anders te bieden waarvan je denkt dat het helemaal bij Keiretsu europe past? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@keiretsu-europe.nl en wie weet drinken we snel een kop koffie op ons dakterras! 

 Vacatures

E-commerce medewerker

Ter versterking van ons E-Commerce team zijn wij per direct op zoek naar een gedreven, enthousiaste en pro-actieve collega die ons team naar het volgende niveau gaat brengen. Ben jij secuur, klantgericht en creatief? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk vacature.

HR medewerker

Door onze harde groei zijn wij per direct op zoek naar een HR medewerker mét administratieve skills!  Bekijk vacature.

Junior projectmanager (Poolstalig)

Ben jij secuur, leergierig en weet jij van aanpakken? Ben je daarnaast ook een echte teamplayer met veel ambitie? Dan ben jij de projectmanager die wij zoeken! Bekijk vacature.

Junior projectmanager 

Ben jij secuur, leergierig en weet jij van aanpakken? Ben je daarnaast ook een echte teamplayer met veel ambitie? Dan ben jij de projectmanager die wij zoeken! Bekijk vacature.

Meewerkstage - ICT, IT of informatica

Volg jij een opleiding in de richtingen van ICT, IT of informatica? Dan wij op zoek naar jou! Binnen ons IT-team krijg je de ruimte om jezelf op meerdere fronten te ontwikkelen.

Bekijk vacature

How we do things

Bij Keiretsu europe leveren we u als klant de beste middelen om uw gestelde doelen te realiseren. Dit doen we door branded premiums of custom made items te ontwikkelen die het verhaal van uw merk versterken. 

Onze designers bekijken samen met u de brand identity en doelstellingen van uw merk of bedrijf. Op basis hiervan creëren we de ideeën om die doelen te verwezenlijken. Samen met ons team van strategen en trendwatchers kunnen wij in een korte tijd verrassende resultaten leveren. Everything to create a lasting impression!  

How we do things
Ensure high quality

Ensure high quality

Wij nemen kwaliteit heel serieus, door aanschakeling van diverse business partners kunnen wij de kwaliteit op een hoog niveau waarborgen. Sinds onze oprichting in ​2000​ leveren we al onze klanten niets anders dan kwaliteit! We behoren dan ook tot de absolute top. Wij hanteren een streng kwaliteitsbeleid en controleren alles tot in de details, in elke fase van het project. Hiervoor hebben we de beste mensen in dienst en zijn we bijvoorbeeld altijd aanwezig als uw product wordt geproduceerd. Zelfs als dat in China is. Zo weten we zeker dat u het beste resultaat ontvangt! 

CSR Jaarrapport 2020

Bij Keiretsu doen we er alles aan om ons bedrijf op een verantwoorde en duurzame manier te leiden. We hebben het beheer van onze MVO-doelstelling geïntegreerd in onze strategie en ons operationele gedrag, wat gunstig is voor alle belanghebbenden, het milieu en de gemeenschap.

Keiretsu europe kiest voor morgen en gelooft in de toekomst!

Download hier ons CSR Rapport 2020