What's in the name

De Keiretsu filosofie is ontstaan na de Tweede Wereld oorlog in Japan, als deelname aan het economisch herstelprogramma. Een Japanse Keiretsu bestaat uit verschillende ondernemingen uit dezelfde sector die door een nauwe samenwerking een grotere eenheid vormen om succesvol te zijn. De onderlinge verbondenheid tussen de schakels is gebaseerd op langdurige contractuele afspraken of participaties. Elke schakel, heeft zijn eigen expertise, specialisme, flexibiliteit en is verantwoordelijk voor zijn eigen bedrijfsvoering. Een Keiretsu kan hierdoor snel en adequaat reageren en opereert als één conglomeraat. Keiretsu betekent letterlijk ‘schakel’.

 

Ontmoet ons team

We're looking for superpowers!

 

Wil jij je ontwikkelen in een dynamische omgeving, met het leukste team werken aan mooie projecten? Werken vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid in combinatie met commerciële resultaten? Keiretsu is de plek om volledig tot ontplooiing te komen, wij helpen je het onmogelijke mogelijk maken. Voor professionals die willen groeien, durven dromen en creëren.

Wat werken bij Keiretsu bijzonder maakt? Een warm bad waar creativiteit, kwaliteit en gezelligheid voorop staan. Waar we vol passie mooie dingen maken!

 

Keiretsu europe is altijd op zoek naar nieuw talent. We maken graag kennis met grafisch vormgevers en sales tijgers, maar ook met logistiek medewerkers en marketing professionals! Heb jij iets anders te bieden waarvan je denkt dat het helemaal bij Keiretsu europe past? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@keiretsu-europe.nl

 

 

 

 

Vacatures

Junior vormgever/DTP'er

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een toffe functie als Junior vormgever/DTP’er? Dan zoeken wij jou! Bekijk vacature.

Assistent Product & Proces

Ter versterking van ons Product & Inkoop team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons ondersteunt in het sourcen van nieuwe leveranciers. Heb jij affiniteit met inkoop, procurement en projectmanagementsecuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk vacature.

Junior projectmanager (Poolstalig)

Ben jij secuur, leergierig en weet jij van aanpakken? Ben je daarnaast ook een echte teamplayer met veel ambitie? Dan ben jij de projectmanager die wij zoeken! Bekijk vacature.

Junior productiemanager / Merchandiser

Ter versterking van ons textielteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons ondersteunt in het initiëren en begeleiden van de productieprocessen.! Bekijk vacature.

Junior projectmanager (Duitstaling)

Ben jij secuur, leergierig en weet jij van aanpakken? Ben je daarnaast ook een echte teamplayer met veel ambitie? Dan ben jij de projectmanager die wij zoeken! Bekijk vacature.

Personal Assistent

Houd jij van plannen, haal jij voldoening uit het ontzorgen van anderen én heb jij commercieel inzicht? Lees dan snel verder!Bekijk vacature.

Junior projectmanager 

Ben jij secuur, leergierig en weet jij van aanpakken? Ben je daarnaast ook een echte teamplayer met veel ambitie? Dan ben jij de projectmanager die wij zoeken! Bekijk vacature.

Meewerkstage - ICT, IT of informatica

Volg jij een opleiding in de richtingen van ICT, IT of informatica? Dan wij op zoek naar jou! Binnen ons IT-team krijg je de ruimte om jezelf op meerdere fronten te ontwikkelen.

Bekijk vacature

We love to create

De branded premiums of custom made items die we voor je ontwikkelen moeten het verhaal van jouw merk versterken. Keiretsu Europe heeft een team van designers dat als geen ander in staat is om in korte tijd verrassende concepten te creëren. Onze designers bekijken samen met jou de brand identity en doelstellingen van je merk of bedrijf. Op basis hiervan creëren we de ideeën om die doelen te verwezenlijken. We doen alles om jouw doelgroep in het hart te raken en die blijvende indruk te maken!

We love to create
Ensure high quality

Ensure high quality

Onze eigen vestigingen bevinden zich van Europa tot Azië, elke vestiging met zijn eigen expertise. Dit maakt ons tot een wereldspeler waarbij regionale kennis, trends en ontwikkelingen bepalend zijn voor de koers van onze organisatie. Wij spreken de taal van de regio’s waar we vertegenwoordigd zijn, kennen de lokale gebruiken en culturele waardes. 

Wij werken samen met een groot aantal professionele, internationale partners om onze internationale klanten efficiënt van dienst te zijn. We gebruiken elkaars netwerk, leveranciers en kennis. Met onze lokale vestigingen zijn wij altijd dichtbij. Hiermee verlagen we het aantal kilometers die medewerkers en onze producten afleggen.

In alle landen en regio’s waar wij vertegenwoordigd zijn beschikken we over eigen logistieke hubs. Belangrijk om onze producten snel en efficiënt te leveren, minder kilometers, minder CO2 uitstoot door een fijnmazig netwerk.

CSR Jaarrapport 2020

Bij Keiretsu doen we er alles aan om ons bedrijf op een verantwoorde en duurzame manier te leiden. We hebben het beheer van onze MVO-doelstelling geïntegreerd in onze strategie en ons operationele gedrag, wat gunstig is voor alle belanghebbenden, het milieu en de gemeenschap.

Keiretsu europe kiest voor morgen en gelooft in de toekomst!

Download hier ons CSR Rapport 2020