Operations Manager Sales

Wij zijn per direct op zoek naar een Manager Operations Manager Sales. Ben jij accuraat, daadkrachtig en houd je van structuur aanbrengen? Neem je graag het voortouw in projecten en stuur je graag een team aan? Dan is deze functie iets voor jou!

Het Marketing & Sales Services team bestaat uit 4 jonge professionals met een passie voor hun vak: een UX’er, een branded content specialist, een troubleshooter, en een customer service medewerker (deze laatste positie staat nog open). Samen met jouw team zorg jij ervoor dat alle webshops van onze klanten goed functioneren. Hiervoor zul je jouw team goed moeten aansturen en nauw moeten samenwerken met de andere afdelingen binnen het bedrijf. Dit gebeurt in een open en informele sfeer. Geen bureaucratie, maar korte lijnen en grote betrokkenheid.

Je kerntaken zijn de volgende werkzaamheden:

 • Managen van het Marketing & Sales Services team
 • Verantwoordelijkheid nemen voor de verschillende webhops
 • Leiding nemen bij het maken van een nieuwe webshop
 • Continu optimaliseren van de interne processen (in samenwerking met de Operations Manager en andere afdelingen)
 • Aanspreekpunt zijn binnen de organisatie voor Marketing en Sales Services gerelateerde vragen

Wie wij zoeken

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Accuraat en betrouwbaar
 • Oog voor detail
 • Proactieve, klantgerichte instelling
 • Affiniteit met webshops en e-commerce
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Zeer nauwkeurig en stressbestendig

Daarnaast herken je je in de volgende eigenschappen:

 • Resultaatgericht, neemt graag initiatief, flexibel en weet van aanpakken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift
 • Je legt makkelijk verbinding tussen onderdelen van de organisatie en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je hebt al uitgebreid gewerkt met het Microsoft Office pakket en bent vaardig in Excel

Wat wij bieden

Naast een marktconform salaris bieden wij een zeer prettige werkplek! Het loft kantoor is opgetrokken uit schoon beton en glas en straalt een robuuste creativiteit uit. Een open inspirerend kantoor, waar we in een relaxte, no nonsens cultuur mooie dingen maken. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten en diensten. Daarom maken we na het harde werken regelmatig tijd voor een gezellige borrel met een hapje en een drankje op het dakterras.

Onze doelstelling is goede mensen lang aan ons te binden. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid streven wij naar een lang dienstverband met elkaar.

Bij interesse

Spreekt deze functie je aan? Wil je aanvullende informatie inwinnen? Stuur je vraag en/of CV voorzien van motivatie naar hr @ keiretsu-europe.nl.

Keiretsu Europe

Keiretsu bouwt, versterkt en ontwikkelt authentieke contacten door middel van corporate promotions. Daarvoor ontwikkelen wij hoogwaardige en innovatieve premiums en relatiegeschenken die de bedrijfsidentiteit en merkwaarde van onze klanten versterken en die zorgen voor interactie met hun doelgroepen zoals consumenten of werknemers. Onze producten zorgen ervoor dat onze klanten een blijvende indruk maken.

In de Japanse filosofie betekent Keiretsu letterlijk “schakel”. In deze schakel voorzien wij opdrachtgevers volledig. Van gepersonaliseerde webshops tot de volledige logistieke service: voorraadbeheer, opslag, fulfilment. Wij zijn die onmisbare schakel tussen opdrachtgever en klanten.

Wil jij je ontwikkelen in een dynamische omgeving, met het leukste team werken aan mooie projecten? Werken vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid in combinatie met commerciële resultaten? Keiretsu is de plek om volledig tot ontplooiing te komen, wij helpen je het onmogelijke mogelijk maken. Voor professionals die willen groeien, durven dromen en creëren.

Wat werken bij Keiretsu bijzonder maakt? Een warm bad waar creativiteit, kwaliteit en gezelligheid voorop staan. Waar we vol passie mooie dingen maken en diversiteit belangrijk vinden!

Interesse?
Solliciteer nu!