Junior Productie Manager

Ter versterking van ons textielteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons ondersteunt in het initiëren en begeleiden van de productieprocessen. Ben jij een leergierige textiel professional? Heb je visie, passie en zin om voor bestaande en nieuwe klanten collecties te realiseren? Dan is deze functie je op het lijf geschreven.

Als (junior) productie manager maak je primair onderdeel uit van het productieteam en ben je het aanspreekpunt voor onze wereldwijde partner fabrieken, klanten alsmede de accountmanagers in Nederland. Door de korte lijnen binnen het bedrijf krijg je te maken met alle facetten binnen het vak.

De werkzaamheden houden onder meer in:

Begeleiden van het productieproces. Je onderhoud dagelijks contact met de contactpersonen van de diverse internationale fabrieken en draagt zorg voor een goede instructie, documentatie en opvolging van alle orders en details in het productieproces.

 • Begeleiden van het inkoopproces van textiel en accessoires. Je bent een schakel tussen de accountmanager en de klant.
 • Je levert een bijdrage aan de sourcing van nieuwe technieken, stoffen en accessoires. Hiervoor bezoek je regelmatig vakbeurzen.
 • Controleren en bewaken van de kwaliteit.
 • Bijhouden van de voorraadpositie en voorraadanalyse in samenwerking met het salesteam en je levert, indien nodig, een bijdrage aan het web-orderproces.


Functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau met voorkeur AMFI / TMO / de Maere (SAXION) dan wel een afgeronde mode/textielgerichte MBO opleiding gevolgd door enige jaren relevante ervaring
 • 0-3 jaar werkervaring
 • Kennis en ervaring op het gebied van textielproducties is een pre
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift
 • Je bent nauwkeurig, hebt oog voor detail
 • Je hebt ervaring met de bekende Microsoft software programma’s
 • Je bent resultaatgericht, initiatief nemend en weet van aanpakken
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden


Wat wij bieden

Naast een marktconform salaris bieden wij een zeer prettige werkplek! Het loft kantoor is opgetrokken uit schoon beton en glas en straalt een robuuste creativiteit uit. Een open inspirerend kantoor, waar we in een relaxte, no nonsens cultuur mooie dingen maken. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten en diensten. Daarom maken we na het harde werken regelmatig tijd voor een gezellig, corona-proof, moment met een hapje en een drankje.

Onze doelstelling is goede mensen lang aan ons te binden. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid streven wij naar een lang dienstverband met elkaar.

Keiretsu europe & A-Industries

Als Keiretsu Europe zijn wij ruim 20 jaar gespecialiseerd in creatieve, verrassende en maatwerk producten voor corporate promotions, premiums & relatiegeschenken. Promotions, premiums & relatiegeschenken die gegarandeerd een blijvende indruk maken op onze opdrachtgevers en bijdragen aan loyaliteit en betrokkenheid.

Bovendien bieden we gepersonaliseerde webshop concepten en logistieke service (o.a. voorraadbeheer, opslag, fulfilment, co-packen). Hiermee vormen we de complete schakel tussen een bedrijf en haar klanten. In de Japanse filosofie betekent Keiretsu letterlijk “schakel”.

Ons zusterbedrijf, A-Industries B.V., is sinds 2004 specialist op het gebied van beschermende werkkleding en corporate identity. Met onze partners verzorgen we de kleding voor een aantal bekende middelgrote en grote bedrijven. Binnen A-Industries worden kledingconcepten van tekentafel tot kledingkast gerealiseerd.

Samen met de expertise van A-Industries vormen we een groot bedrijf voorzienend in high-end kleding onderverdeeld in verschillende categorieën:

 • Corporate identity
 • Industrial workwear
 • Sport

Het hoofdkantoor van beide bedrijven staat in Rotterdam op een prachtige zichtlocatie aan de A13 tegenover Rotterdam The Hague Airport. Het team bestaat wereldwijd uit 120 professionele collega’s die o.a. werkzaam zijn in Rotterdam, Antwerpen, Eindhoven, Istanbul, Belgrado, Düsseldorf, Hongkong en Shanghai. We beschikken over een eigen creatieve studio, met Graphic- en Industrial designers, marketing- en communicatie strategen en web professionals zodat we snel en efficiënt kunnen handelen.

Dit alles doen we conform een duurzame bedrijfsvoering en nemen we onze verantwoordelijkheid op het gebied van maatschappij en milieu (ISO 9001 / 14001).

Wat maakt Keiretsu europe bijzonder? Met ons team willen wij, vol passie, gebaseerd op creativiteit en kwaliteit, mooie dingen maken!


Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Aanvullende betalingen:

 • Vakantiegeld


Arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten


Werkschema:

 • ma-vr


Thuiswerken:

 • Nee

Interesse?
Solliciteer nu!