Junior Product & Purchasing Manager

De functie

Team Product & Inkoop is verantwoordelijk voor het sourcen van nieuwe leveranciers in met name Europa en het Verre Oosten en werkt aan de productontwikkeling voor creatieve projecten. Professionele inkoop is een belangrijk onderdeel van het succes van Keiretsu Europe, en met ons team werken we hard aan het optimaliseren van deze basis. Als Junior Product & Purchase Manager zal je jouw teamgenoten hier in ondersteunen, en zal je hen helpen bij het realiseren van projecten. Dit is een nieuwe rol binnen ons team. Je hebt hierbij dus een mooie kans om de functie te vormen en deze eigen te maken. In deze rol zal jij je bezighouden met het opzetten, onderhouden en beheren van de product database.

Als rechterhand van jouw collega’s zorg je dat de product- en inkoopdata nauwkeurig verwerkt wordt en help je bij het bouwen aan een kwalitatief leveranciersbestand. Zodra je de processen onder de knie hebt zal je hierbij het aanspreekpunt worden voor collega’s voor wat betreft productievraagstukken en hebt nauw contact met onze leveranciers. Vanuit deze rol zal je doorgroeien tot aanspreekpunt voor onze key-leveranciers en bepaal je samen met jouw team de inkoopstrategie.

Een greep uit de werkzaamheden

 • Opzetten, onderhouden en beheren van de product database;
 • Het voeren van de inkoopadministratie;
 • Het onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland;
 • Beheren/aanvragen van samples;
 • Beantwoorden van inkomende telefoontjes.

Wanneer je deze vaardigheden eigen hebt gemaakt is het de ambitie om taken op een hoger niveau op te pakken:

 • Collega’s adviseren op gebied van inkopen;
 • Meewerken aan het strategisch inkoopbeleid;
 • Contractmanagement.

Wie wij zoeken

 • Een enthousiaste en leergierige doener met MHBO werk- en denkniveau;
 • Iemand met affiniteit met Inkoop/Procurement en Projectmanagement;
 • Een gedreven teamlid die proactief te werk gaat;
 • Vloeiende beheersing van tenminste de Nederlandse en Engelse taal;
 • Beheersing van extra talen zoals Pools, Turks en/of Chinees is een pré;
 • Beschikt over sociale en sterke communicatieve vaardigheden;
 • Administratief sterk;
 • Stressbestendig en accuraat;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;

Wat wij bieden

Naast een hele leuke baan bieden wij ook een zeer prettige werkplek! Het loft kantoor is opgetrokken uit schoon beton en glas en straalt een robuuste creativiteit uit. Een open inspirerend kantoor, waar we in een relaxte, no nonsens cultuur mooie dingen maken. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten en diensten. Daarom maken we na het harde werken regelmatig tijd voor een gezellig moment op ons dakterras met een hapje en een drankje.

Wanneer het weer kan zullen we geregeld mooie reizen plannen om beurzen te bezoeken. Zo kom je op mooie plekken in de wereld en doe je snel veel ervaring op!

Onze doelstelling is goede mensen lang aan ons te binden. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid streven wij naar een lang dienstverband met elkaar.

Keiretsu Europe

Als Keiretsu Europe zijn wij ruim 20 jaar gespecialiseerd in creatieve, verrassende en maatwerk producten voor corporate promotions, premiums & relatiegeschenken. Promotions, premiums & relatiegeschenken die gegarandeerd een blijvende indruk maken op onze opdrachtgevers en bijdragen aan loyaliteit en betrokkenheid.

Bovendien bieden we gepersonaliseerde webshop concepten en logistieke service (o.a. voorraadbeheer, opslag, fulfilment, co-packen). Hiermee vormen we de complete schakel tussen een bedrijf en haar klanten. In de Japanse filosofie betekent Keiretsu letterlijk “schakel”.

Het hoofdkantoor van Keiretsu Europe staat in Rotterdam op een prachtige zicht locatie aan de A13 tegenover Rotterdam The Hague Airport. Het Keiretsu team bestaat wereldwijd uit 120 professionele collega’s die o.a. werkzaam zijn in Rotterdam, Antwerpen, Eindhoven, Istanbul, Belgrado, Düsseldorf, Hongkong en Shanghai. We beschikken over een eigen creatieve studio, met Graphic- en Industrial designers, marketing- en communicatie strategen en web professionals zodat we snel en efficiënt kunnen handelen.

Dit alles doen we conform een duurzame bedrijfsvoering en nemen we onze verantwoordelijkheid op het gebied van maatschappij en milieu (ISO 9001 / 14001).

Interesse?
Solliciteer nu!