Junior Operations Manager

Ter versterking van ons operations team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en leergierige Junior Operations Manager. Ben jij secuur en analytisch ingesteld? Gaat jouw hart sneller kloppen van overzicht en structuur en kun jij kritisch kijken naar processen? Dan is deze functie op je lijf geschreven!

Het team dat je versterkt bestaat uit jonge professionals met een passie voor hun vak. Door samen te werken streven we naar een optimale dienstverlening voor onze klanten en de commerciële afdeling binnen het bedrijf. Dit gebeurt in een open en informele sfeer. Geen bureaucratie, maar korte lijnen en grote betrokkenheid.

In deze functie is het enorm van belang dat je gestructureerd te werk gaat en dat je ad hoc weet te schakelen tussen de verschillende afdelingen. Een pro-actieve houding is vereist en geen detail gaat aan jou voorbij.

 

Je kerntaken zijn de volgende werkzaamheden:

 • Het continu optimaliseren van interne processen
 • Bijhouden en controleren van data in het ERP systeem
 • Begeleiden van collega’s met de invoer van data in het ERP systeem
 • Het optimaliseren van het ERP systeem
 • Algemene administratieve taken op het gebied van HR en Recruitment

 

Wie wij zoeken

 • HBO werk- en denkniveau
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Accuraat en betrouwbaar
 • Oog voor detail
 • Je bent vaardig in Excel
 • Ervaring met Newbase is een pré

 

Daarnaast ben je:

 • Resultaatgericht, initiatief nemend en weet je van aanpakken
 • Analytisch ingesteld en stel je de juiste vragen
 • Goed in het maken verbinding tussen onderdelen van de organisatie en beschik je over goede communicatieve vaardigheden
 • Geïnteresseerd in verschillende takken binnen een organisatie en heb je affiniteit met HR en of Recruitment

 

Wat wij bieden
Naast een marktconform salaris bieden wij een zeer prettige werkplek! Het loft kantoor is opgetrokken uit schoon beton en glas en straalt een robuuste creativiteit uit. Een open inspirerend kantoor, waar we in een relaxte, no nonsens cultuur mooie dingen maken. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten en diensten. Daarom maken we na het harde werken regelmatig tijd voor een gezellige borrel op ons dakterras!

Onze doelstelling is goede mensen lang aan ons te binden. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid streven wij naar een lang dienstverband met elkaar.

 

Keiretsu Europe
Keiretsu bouwt, versterkt en ontwikkelt authentieke contacten door middel van corporate promotions. Daarvoor ontwikkelen wij hoogwaardige en innovatieve premiums en relatiegeschenken die de bedrijfsidentiteit en merkwaarde van onze klanten versterken en die zorgen voor interactie met hun doelgroepen zoals consumenten of werknemers. Onze producten zorgen ervoor dat onze klanten een blijvende indruk maken.

In de Japanse filosofie betekent Keiretsu letterlijk “schakel”. In deze schakel voorzien wij opdrachtgevers volledig. Van gepersonaliseerde webshops tot de volledige logistieke service: voorraadbeheer, opslag, fulfilment. Wij zijn die onmisbare schakel tussen opdrachtgever en klanten.

Wil jij je ontwikkelen in een dynamische omgeving, met het leukste team werken aan mooie projecten? Werken vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid in combinatie met commerciële resultaten? Keiretsu is de plek om volledig tot ontplooiing te komen, wij helpen je het onmogelijke mogelijk maken. Voor professionals die willen groeien, durven dromen en creëren.

Wat werken bij Keiretsu bijzonder maakt? Een warm bad waar creativiteit, kwaliteit en gezelligheid voorop staan. Waar we vol passie mooie dingen maken en diversiteit belangrijk vinden!

Interesse?
Solliciteer nu!