IT Support

Ter versterking van ons IT team zijn wij per direct op zoek naar een gedreven, enthousiaste IT Support medewerker. Ben jij een alleskunner met passie voor IT en werk je daarnaast graag samen om het gewenste resultaat te behalen? Dan zoeken wij jou!

Jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor IT-gerelateerde vragen. Kleine opdrachten pak je zelf op, grotere projecten pak je samen met de senior IT’er op. Op deze manier werk je veel in teamverband, maar ben je ook in staat om zelfstandig aan de slag te gaan.

 

Een greep uit de werkzaamheden

  • Het beheer, onderhouden van hardware en software
  • Oplossen van ICT-problemen en storingen
  • Netwerkbeheer, servers, firewall, switch, routers, etc.
  • Ondersteuning bij IT gerelateerde zaken in de breedste zin des woords

 

Wie wij zoeken

  • In het bezit van een mbo- of hbo- diploma op het gebied van IT en klaar voor je eerste uitdaging
  • Een actieve doener met affiniteit voor IT
  • Een leergierige starter met een hoog zelf startend vermogen die communicatief sterk onderlegd is
  • Kennis van Microsoft desktop/server en Linux servers, netwerkapparatuur, het configureren van firewalls, VPN, routers en switches
  • Nederlands en Engels in woord en geschrift.

 

In deze functie kun je dé IT man of vrouw binnen onze organisatie worden! De mogelijkheden zijn enorm breed en krijg je veel ruimte om te groeien en ontwikkelen.

 

Wat wij bieden

Naast een marktconform salaris bieden wij een zeer prettige werkplek! Het loft kantoor is opgetrokken uit schoon beton en glas en straalt een robuuste creativiteit uit. Een open inspirerend kantoor, waar we in een relaxte, no nonsens cultuur mooie dingen maken. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten en diensten. Daarom maken we na het harde werken regelmatig tijd voor een gezellig moment met een hapje en een drankje.

Onze doelstelling is goede mensen lang aan ons te binden. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid streven wij naar een lang dienstverband met elkaar.

 

Bij interesse

Spreekt deze functie je aan? Wil je aanvullende informatie inwinnen?

Stuur je vraag en/of CV voorzien van motivatie naar hr @ keiretsu-europe.nl en wie weet drinken we snel een kop koffie.

 

Keiretsu europe

Keiretsu bouwt, versterkt en ontwikkelt authentieke contacten door middel van corporate promotions. Daarvoor ontwikkelen wij hoogwaardige en innovatieve premiums en relatiegeschenken die de bedrijfsidentiteit en merkwaarde van onze klanten versterken en die zorgen voor interactie met hun doelgroepen zoals consumenten of werknemers. Onze producten zorgen ervoor dat onze klanten een blijvende indruk maken.

In de Japanse filosofie betekent Keiretsu letterlijk “schakel”. In deze schakel voorzien wij opdrachtgevers volledig. Van gepersonaliseerde webshops tot de volledige logistieke service: voorraadbeheer, opslag, fulfilment. Wij zijn die onmisbare schakel tussen opdrachtgever en klanten.

Wil jij je ontwikkelen in een dynamische omgeving, met het leukste team werken aan mooie projecten? Werken vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid in combinatie met commerciële resultaten? Keiretsu is de plek om volledig tot ontplooiing te komen, wij helpen je het onmogelijke mogelijk maken. Voor professionals die willen groeien, durven dromen en creëren.

Wat werken bij Keiretsu bijzonder maakt? Een warm bad waar creativiteit, kwaliteit en gezelligheid voorop staan. Waar we vol passie mooie dingen maken en diversiteit belangrijk vinden!

Interesse?
Solliciteer nu!