Grafisch vormgever

Ontwerpen met gevoel voor vormgeving en beeldbewerking. Je werkt snel, vakkundig en zeer nauwkeurig, perfectionistisch misschien wel. Werken in een team geeft jou energie en je raakt zelf ook geïnspireerd door je collega’s. En toch blink je ook uit als individu. De keuzes die jij maakt zijn goed voor krachtige en creatieve sales promotions. Je beheerst Adobe CC als geen ander. Je durft ontwerpers binnen het team uit te dagen met jouw goede ideeën en verrassende voorstellen en brengt het team naar ‘the next level’. Herken jij hierin jouw passie? Dan zoekt Keiretsu europe jou als:

Ervaren maar bovenal energieke fulltime Graphic Designer

 

Wat wij bieden

· Een goed salaris

· 25 vakantiedagen

· Telefoon en laptop van de zaak

· Opleidingsmogelijkheden

· Reiskostenvergoeding

· Fitnessplan

· Zakelijk golfen

· Inspiratietripjes

· Vrijdagmiddagborrels

· Optie tot auto van de zaak

 

Onze missie? Samen, vol passie gebaseerd op creativiteit en kwaliteit mooie dingen maken. Wij werken in hoog tempo van concept tot finale product. In 2022 wil Keiretsu haar studioteam graag uitbreiden met de focus op verrassende maatwerk producten voor corporate promotions, premiums & relatiegeschenken. En daar kom jij dus bij kijken!

 

Wat breng jij:

Naast de echte vereisten zoals: MBO werk- en denkniveau, kennis van Adobe-softwarepakketten als Photoshop, Illustrator en Indesign een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, is het beheersen van 3D-software een sterke pre.

Onze ideale kandidaat beschikt over/ is daarnaast ook:

· Afgeronde opleiding op het gebied van grafische vormgeving

· 2 tot 3 jaar studio-ervaring (affiniteit met coporate promotions, fashion en verpakking).

· Beheersing Adobe CC

· Conceptueel denker, idee naar beeld vertalen

· Printklaar maken van de door jou vormgegeven opdrachten

· Flexibel en weet van aanpakken

· Oog voor detail en gevoel voor trendwatching

· Print, presentatie, concept en fotografie; je bent breed inzetbaar!

· Uitdager, je gaat altijd voor kwaliteit

Je bent in hoge mate verantwoordelijk voor je eigen eindproducten en je vindt het prettig om te werken met deadlines. Tegelijkertijd ben je een sterke teamspeler, waarbij je jouw eigen planning en werkzaamheden goed afstemt op die van je teamgenoten.

 

Wie zijn wij?

Bij Keiretsu europe staat het verhaal van de klant centraal. Wij creëren de beste middelen om de gestelde doelen te realiseren. Dit doen we door branded premiums of custom made items te ontwikkelen die het verhaal van het merk versterken.

Met onze studio bekijken wij samen de brand identity en doelstellingen van het merk of bedrijf. Op basis hiervan creëren we de ideeën om die doelen te verwezenlijken. Samen met ons team van strategen en designers kunnen wij in een korte tijd verrassende resultaten leveren. Everything to create a stunning impression!

Ben jij klaar voor een nieuwe creatieve uitdaging? Dan zijn we misschien wel opzoek naar jou! Stuur een mail met een korte motivatie, je cv en portfolio t.a.v.Joppe Broerse hr @ keiretsu-europe.nl We hopen je vervolgens snel uit te nodigen voor een verdere kennismaking!

Soort dienstverband: Fulltime

Interesse?
Solliciteer nu!