Disclaimer

We waarderen uw interesse in onze producten en uw bezoek aan onze website.

Informatie over gegevensbescherming

Persoonlijke gegevens op deze website worden gebruikt om bestellingen door te voeren en worden vernietigd na de voltooiing van de betaling.

Wij gebruiken dienstverleners van derden om taken zoals betalingsafhandeling, verzending en verpakking van pakketten, klantenservice en het verzenden van doelgerelateerde brieven of e-mails aan te pakken. Deze dienstverleners hebben toegang tot persoonlijke informatie die nodig is om hun taken te voldoen. Zij zullen de gegevens niet voor andere doelen gebruiken. Daarnaast zijn zij verplicht de informatie te behandelen in overeenstemming met deze gegevensbeschermingsverklaring en de Nederlandse wetgeving inzake gegevensbescherming.

U kunt beslissen om een klantenaccount aan te maken en ons van zekere persoonlijke informatie te voorzien. Zulke informatie verstrekken is vrijwillig. Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens Nederlandse wetgeving inzake gegevensbescherming. Uw gegevens worden gebruikt voor de nieuwsbrief alleen als u dit uitdrukkelijk goedkeurt.

U kunt uw goedkeuring op elk gewenst moment intrekken.
Neem contact op met de klantenservice:

E-mail: info@keiretsu-europe.nl