Afstudeer- / meewerkstage Proces & Inkoop

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage? Het team Proces & Inkoop heeft een top opdracht liggen.

Het team is verantwoordelijk voor het sourcen van nieuwe leveranciers in met name Europa en het Verre Oosten en werkt aan de productontwikkeling voor creatieve projecten. Professionele inkoop is een belangrijk onderdeel van het succes van Keiretsu Europe, en met ons team werken we hard aan het optimaliseren van deze basis.

Voor de stagiaire Proces & Inkoop hebben we een mooie opdracht. Het inkooplandschap binnen Europe is enorm divers en daarom voor ons ontzettend waardevol om in kaart te brengen. Welke type producties bevinden zich in welke regio en welke partijen zijn waarin gespecialiseerd zijn vragen die je zult meenemen in jouw onderzoek. Het eindproduct is een tool die wij binnen Keiretsu zullen gaan gebruiken voor het strategische inkoopproces bij al onze projecten (van groot tot klein).

 

Werkzaamheden waar je aan kunt denken

 • In kaart brengen van het inkooplandschap in Europa;
 • Opzetten, onderhouden en beheren van de product database;
 • Het voeren van de inkoopadministratie;
 • Beheren/aanvragen van samples;

 

Wie wij zoeken

 • Een enthousiaste en leergierige doener met HBO werk- en denkniveau;
 • Iemand met affiniteit met Inkoop/Procurement en Projectmanagement;
 • Een gedreven student die proactief te werk gaat;
 • Vloeiende beheersing van tenminste de Nederlandse en Engelse taal;
 • Beheersing van extra talen zoals Pools, Turks en/of Chinees is heel mooi meegenomen;
 • Administratief sterk;
 • · Stressbestendig en accuraat;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;

 

Wat wij bieden
Naast een hele leuke stageplaats bieden wij ook een zeer prettige werkplek! Het loft kantoor is opgetrokken uit schoon beton en glas en straalt een robuuste creativiteit uit. Een open inspirerend kantoor, waar we in een relaxte, no nonsens cultuur mooie

dingen maken. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten en diensten. Daarom maken we na het harde werken regelmatig tijd voor een gezellig moment op ons dakterras met een hapje en een drankje.

 

Keiretsu Europe
Als Keiretsu Europe zijn wij ruim 20 jaar gespecialiseerd in creatieve, verrassende en maatwerk producten voor corporate promotions, premiums & relatiegeschenken. Promotions, premiums & relatiegeschenken die gegarandeerd een blijvende indruk maken op onze opdrachtgevers en bijdragen aan loyaliteit en betrokkenheid.

Bovendien bieden we gepersonaliseerde webshop concepten en logistieke service (o.a. voorraadbeheer, opslag, fulfilment, co-packen). Hiermee vormen we de complete schakel tussen een bedrijf en haar klanten. In de Japanse filosofie betekent Keiretsu letterlijk “schakel”.

Het hoofdkantoor van Keiretsu Europe staat in Rotterdam op een prachtige zicht locatie aan de A13 tegenover Rotterdam The Hague Airport. Het Keiretsu team bestaat wereldwijd uit 120 professionele collega’s die o.a. werkzaam zijn in Rotterdam, Antwerpen, Eindhoven, Istanbul, Belgrado, Düsseldorf, Hongkong en Shanghai. We beschikken over een eigen creatieve studio, met Graphic- en Industrial designers, marketing- en communicatie strategen en web professionals zodat we snel en efficiënt kunnen handelen.

Dit alles doen we conform een duurzame bedrijfsvoering en nemen we onze verantwoordelijkheid op het gebied van maatschappij en milieu (ISO 9001 / 14001).

 

Bij interesse
Spreekt deze stage jou aan? Wil je aanvullende informatie inwinnen?

Stuur je vraag en/of CV voorzien van motivatie naar hr@keiretsu-europe.nl en wie weet drinken we snel een kop koffie.

Interesse?
Solliciteer nu!